• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Турнір до Міжнародного Дня захисту дітей

Турнір до Міжнародного Дня захисту дітей

2014-05-31

/Files/images/DSCN2821.JPG

У суботу 31 травня 2014 року в спортивному залі Перечинської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов VІІІ традиційний турнір присвячений до Міжнародного дня захисту дітей, з гандболу серед юнаків 2002-2003 р.н. Участь у змаганнях прийняли команди з Перечина, Ужгорода та В.Березного.

Команда перечинців впевнено здолала команду ужгородців з рахунком 28 : 6 та гандболістів з В.Березного з рахунком 30 : 5, в свою чергу команда Ужгорода перемогла суперників з В.Березного з рахунком 16 : 9. Так у підсумку 1 місце посіла команда Перечинської ДЮСШ - тренер В.Янкович, 2 місце в команди СДЮСШОР " Карпати" м.Ужгорода - тренер А.Шайбаков,3 в ДЮСШ В.Березний - тренер М.Ходаковський.

Команди призери нагороджені Кубком , грамотами та медалями від Перечинської ДЮСШ, нагородження проводили Є.Мегеш - директор ДЮСШ та Ю.Афанасьєв - головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Перечинської РДА.

За команду Перечинської ДЮСШ виступали : воротарі Василь Білець та Андрій Гудак та гравці Юрій Продан, Василь Кость, Віталій Лібра, Микола Шимоня, Василь Гирич, В ячеслав Феєр, Максим Дьондя та Іван Веселовський.

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi