Турнір до Дня Миколая

2013-12-19

/Files/images/DSCN3460.JPG

Ми всі знаємо, що систематичні заняття фізичною культурою та спортом а особливо командними видами,сприяють розвитку не тільки фізичного здоров'я учнів, а ще й розвивають у школярів уміння сприймати значну кількість інформації, швидко аналізувати її, приймати правильне рішення у процесі рухових дій у незвичних умовах. Саме командні спортивні ігри дисциплінують дітей, виховують у них почуття колективізму та взаємодопомоги.

Відповідно до плану спортивних заходів району 19 грудня 2013 року у спортивному залі Перечинської загальноосвітньої школи I-IIIступенів пройшов турнір з міні- футболу серед юнаків 1999-2000 року народження, присвячений Дню Святого Миколая. У змаганнях взяли участь 6 команд відділень Перечинської дитячо- юнацької спортивної школи: 2 команди з села Тур'я – Ремети, по одній з с. Сімер, с. Зарічево,с.Дубриничі та міста Перечин. За жеребкуванням команди були поділені на дві підгрупи "А " і "Б", в яких точилася боротьба за вихід до фіналу де і зустрілися гідні суперники, команда с.Дубриничі та с Зарічево. У важкій та майже рівній грі вдача посміхнулася футболістам Дубриничів 1:0. Турнірна таблиця виглядає так:

1 місце- відділення с. Дубриничі (тренер-викладач Лошак М.Ф.);

2 місце- відділення с.Зарічево (тренер-викладач Утцюський Ю.Ю.);

3 місце- відділення м. Перечин (тренер-викладач Лошак М.Ф.);

4 місце- відділення с. Тур'я – Ремета - 1 (тренер-викладач Утцюський Ю.Ю.);

5 місце- відділення с. Сімер (тренер-викладач Білець В.І.);

6 місце- відділення с. Тур'я – Ремета - 2 (тренер-викладач Утцюський Ю.Ю.).

/Files/images/DSCN3464.JPG

/Files/images/DSCN3460.JPG Заступник директора дитячо-юнацької спортивної школи Оліфір Олександр Миколайович нагородив учасників змагань почесними грамотами та медалями.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi